HTML

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Haarlem, város ahol lakunk

2013.02.15. 17:41 ginginke

Reggelre a tegnapi hó már el is olvadt. Délben már 7 fokot mutatott a hőmérő és kisütött egy kicsit a nap.
Mivel a mai nap nem nagyon történt semmi, ezért az interneten találtam egy nagyon kis hangulatos videót Haarlemről.
L hazafele jövet bemegy egy virágnagykerbe  tulipánhagymát és viárgföldet venni, mert lassan kezdjük a palánázást :) Főnöke mondta neki, hogy most vegye meg a tulipánhagymákat, hogy el ne késsünk vele. Itt pontosan nem tudom mire gondolt. Valószínűleg arra, hogy lassan már azokat is el kell ültetni?!
Már vettünk magokat is, így vasárnap kezdődik a veteményezés : metélőhagyma, bazsalikom, metélőpetrezselyem, kakukkfű. Egyenlőre ezeket találtuk a Lidl-be, de hátha ma L talál újjabbakat is :)
El is felejtettem, hogy nem csak fűszernövényünk van hanem tavaszi virágmag keverék. Direkt balkon ládába való.   Az van a csomagolásra ráírva, hogy angol százszorszép, nefelejts és árvácska magok vannak benne.
Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Debrecenben már próbálkoztunk a metélőpetrezselyemmel, szerencsére az sikerült, L-nek meg volt kitől tanúlni a vetemányezést :)

Vacsorára ma nem főzőcskézes, melegszendvics lesz vagy ha L nem kívánja akkor összedobok gyorsan egy kis tojáskrémet, mert azt mindig megeszi.

Holnap megyünk Einhovenbe a repülőtérre kivisszük az egyik barátunkat és hazafele jövet bemegyünk Utrechtbe kicsit szétnézni. Fotógépek aksijai már a töltőn vannak.

Este vacsi, megnézzük a tegnapi Barátok köztöt aztán alvás, mert reggel 5 órakor kelünk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr765082363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása