HTML

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Költözés

2013.02.09. 09:35 ginginke

Tegnap elmaradt a blog, éjfél volt mire teljesen berendezkedtünk, de ne rohanjunk annyira előre.

A tegnap délelőttöm még a pakolással telt, mert találtam még holmikat itt, ott. A délutánom pedig takarítással telt. L már 5 órakor haza ért, így el tudtuk kezdeni a bepakolást az autóba. Már láttuk előre, hogy nem fog beférni ugyanannyi csomag, mint amikor jöttünk, nem voltunk olyan ügyesek. Az volt a szerencsénk, hogy volt még egy autó és abba is tudtunk pakolni. A lakásból a lepakolás gyorsabban ment, mint amikor felfele pakoltunk.

Hamar át is értünk Haarlembe. A sok cuccot az 5. emeletre kellett felhordani, az volt a szerencsénk, hogy van lift, így 3 liftfordulóval fel is pakoltunk mindent. Kb. fél 8-ra végeztünk is. Egyből nekiálltunk takarítani, majd utána pakolászni. Most szembesültünk azzal, hogy mennyi mindent hoztunk el és persze, hogy vannak benne felesleges dolgok is :) 

Még egy kicsit szokni kell a lakást, de megpróbáljuk fotókkal, személyes tárgyakkal otthonosabbá tenni.

Fotót még nem rakok fel a lakásról, majd csak akkor ha már minden a helyén lesz. Ma még lesz egy körünk az Ikeába és megvesszük a hiányzó dolgokat.

Röviden ennyi volt a tegnap napunk.

Ami kimaradt az időjárás, kezdjük megszokni ezt az esős, havas, szeles, napsütéses napokat, mert szinte minden nap lejátszódik a négy évszak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr635070621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása