HTML

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Havazás

2013.02.06. 21:57 ginginke

Reggel szép havas táj fogadott minket, nem gondoltuk volna, hogy még fog esni a hó.

A fotó reggel 8 órakor készült, ilyenkor még kicsit sötét van.

DSCN2736.JPG

A délelőtt folyamán szépen sütött ki a nap és egy darab felhő sem volt az égen.

Ebédre milánói sertésbordát csináltam, de szerencsére olyan sok sikeredett, hogy azt vacsoráztunk és holnap még azt fogunk ebédelni is :) Minden nap főzök valami finomságot, mert L-nek a munkahelyén nagyon drága az ebéd 4-5 euró, ráadásul nincsenek is jó véleménnyel róla, mert ott csak melegítik az ételt. Mégis jobb azért a házikoszt.

DSCN2738.JPG

Következik az érdekesség listáján a következő tény. A minap voltunk vásárolni az Albert Heijn-be (http://www.ah.nl/) olyannak kell elképzelni mint az Aldi, Lidl, Spar. Láttunk kirakva kávégépet ami kávét és forró vizet ad, ráadásul ki volt rakva minimum 9 féle teafilter és cukor. Először mikor megláttuk nem mertünk belőle inni, de mikor láttuk, hogy a gyerekek is ott csinálják maguknak a teát, felnőttek a kávét akkor mi is kedvet kaptunk hozzá. A kutya nem szólt hozzánk, hogy nem lehetne, ráadásul vannak az üzletbe kis padok amire le lehet ülni kávézgatni/ teázgatni. Ez egy pozitívum a vásárlók felé.

Ma volt az új lakás kulcsátadása. Minden rendben van a házzal, már nagyon kevés dolgot kell kipakolni a tulajnak, ráadásul az alagsorban tartozik hozzá egy kis sufni ami kb 6 nm2. Bőven el fognak férni a bicajok és az olyan holmik amikre nincs szükségünk. A tulajokkal egy jót beszélgettünk elmondták, hogy a környéken mi található, hova érdemes menni szétnézni, vásárolni. A legjobb dolog a környéken, hogy 5 perc sétára van tőlünk egy fürdő/ uszoda, így tudunk járni kicsit sportolni is, mert bőven ránk fér.

A kulcsátadás után elmentünk az Ikeába (www.ikea.hu) szétnézni. Csak ámultunk és bámultunk, szívünk szerint mindent megvettünk volna :) Sikerült is 1.5 óra alatt körbejárni. Hétvégén még visszamegyünk, mert van pár dolog ami hiányzik a lakásból és mi sem hoztunk magunkkal. Nagy élmény volt nézelődni és rengeteg praktikus dolgot láttunk.

Mi most már így járunk majd vásárolni :D

DSCN2739.JPG

Holnap egész napom a pakolással, dobozolással fog telni, mert péntek délután költözünk. Aztán kezdhetjük elölről a kipakolást. Végre minden a helyén lesz. Jajj, de várom már.. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr525066567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása